Jouw ontwikkeling

Blijven verbeteren

Werken met de nieuwste technieken in een professionele organisatie, maar ook in de sfeer van een echt familiebedrijf: dat is werken bij Louwman Group. Onze cultuur is transparant, onze aandacht persoonlijk en onze werkhouding gedreven. Nieuwsgierig zijn en in beweging blijven zijn van essentieel belang om toonaangevend te blijven in een veranderende wereld. Daarom krijg je bij Louwman de kans om je ambities waar te maken en je ideeën uit te werken. Daarbij horen ook opleidingsmogelijkheden waarmee je aan je kennis en kwaliteiten kunt werken. Zodat je het maximale uit jezelf kunt halen in een dynamische en verbeteringsgerichte organisatie. En ook: maximaal leert meedenken met de klant, zodat je net dat stapje extra kunt zetten. De juiste energie op de juiste plek: daar groei jij van, en Louwman natuurlijk ook.

Trainingen

Je persoonlijke en professionele ontwikkeling blijven we onder meer stimuleren via de e-learnings in onze Digitale Leer Omgeving (DLO). Hier vind je trainingen op allerlei gebied: van verandermanagement tot functiegerichte trainingen, van informatiebeveiliging tot eigenaarschap en van klantgerichtheid tot persoonlijk leiderschap.

Daarnaast kun je in aanmerking komen voor een van onze Development Programma’s. Zo is het Young Professional Programma gericht op professionele ontwikkeling in jouw vakgebied. Hoe kun je je kwaliteiten maximaal benutten? In het New Managers Programma ligt de nadruk op leidinggeven. In beide programma’s leer je Louwman als organisatie ontdekken, maar ontdek je ook meer over jezelf en je rol binnen Louwman. Voor het senior management is het Leadership Programma opgezetBij alle programmawordt gewerkt aan opdrachten die relevant en actueel zijn voor Louwman Group, en die vaak tot mooie initiatieven leiden 

“De juiste energie op de juiste plek: daar groei jij van,
en Louwman Group natuurlijk ook”

Louwman College is het opleidingscentrum van Louwman & Parqui en van BV Nimag. Hier worden alle medewerkers van Toyota–, Lexus– en Suzukidealers opgeleid, inclusief erkend reparateurs. Ook verzorgt Louwman College trainingen, onder meer op het gebied van management. Daarbij worden met regelmaat ook andere organisaties ondersteund; bijvoorbeeld bij het implementeren van de managementprincipes van The Toyota Way. 

Heb je het gevoel dat het je aan specifieke kennis ontbreekt die je verder zou kunnen helpen in je functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding in die richting te volgen. Kortom: groeimogelijkheden te over binnen onze bedrijven

Louwman biedt energieke professionals een stabiele organisatie en een toekomst vol ontwikkelkansen. Kom ook verder en vind jouw ideale baan!

Vacatures 187

Louwman biedt energieke professionals een stabiele organisatie en een toekomst vol ontwikkelkansen. Kom ook verder en vind jouw ideale baan!

Vacatures 187