Sleutelen, dat kunnen wij. Jij ook?

Als beginnend of ervaren monteur kan jij bij Louwman terecht. Binnen Louwman hebben wij verschillende branches en voor ieder wat wils. Gaat jouw hart sneller kloppen van automerken als Toyota, Kia, Mercedes-Benz, Suzuki, Peugeot, smart of ben jij juist een ware truck fanaat? Ook als jij er voldoening uit haalt om mensen met een mobiliteitsbeperking de weg op te helpen biedt Louwman Care jou een plek. Kortom, voor ieder wat wils.

Verhalen

Je bent niet voor niks monteur, je moet een beetje creatief zijn

- Gerrit Wijmenga , Autotechnicus, Louwman Exclusive,

Lees het verhaal van Gerrit Wijmenga

Automonteur

Altijd al willen sleutelen, of ben jij juist al jaren automonteur? Bij Louwman bieden wij een diversiteit aan merken, van Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel, smart en Toyota tot aan BYD.

Louwman is al jaren een begrip binnen de automotive. Met de vele vestigingen verspreid over Nederland, is er vast ook een werkplaats bij jou in de buurt.

Smart
Opel
Suzuki
Peugeot
MB Louwman
Mazda
Kia
BYD
Toyota

Leerling Monteur

Bij Louwman weten wij dat het om de praktijk draait om het vak te leren. Wij hebben genoeg mogelijkheden voor jou! Zo kennen wij verschillende werk- en leerposities waarbij jij als leerling monteur of autotechnicus aan de slag kunt.

Senior Monteur

Ben jij al bekend met de fijne kneepjes van het vak? Geef ons dan de kans om jou uit te dagen en je verder te ontwikkelen met de nieuwste technieken.

Truck monteurs voor truck

Truck monteur bij Louwman

Als truckmonteur, kan een voertuig voor jou niet groot genoeg zijn! Bij Louwman juichen wij dat toe.

Wil jij met het merk Mercedes-Benz constant blijven leren over de nieuwste technieken, bijvoorbeeld op het gebied van waterstof of elektrisch rijden? Zo bieden wij genoeg ontwikkelingsmogelijkheden, doorgroeikansen en motiveren wij het opdoen van technische kennis.

Met jouw interesse in Trucks en (afgeronde) opleiding als bedrijfswagentechnicus vind jij jouw plek binnen Louwman. Sleutelen kan jij in onze vestigingen in Veghel, Roosendaal, Gorinchem, Gilze en Tiel.

Voor het sleutelen aan bedrijfswagens kan je naast de bovenstaande vestigingen ook in Breda, Tilburg, Den Bosch en Raamsdonksveer aan de slag met een autotechnicus opleiding.

Ben jij nieuwsgierig naar een switch van automonteur naar bedrijfswagenmonteur, ook dan kun jij bij Louwman terecht.

Truck Monteur vacatures Meer informatie

Hulpmiddelen of Auto op Maat monteur

Mobiliteit betekent zorgeloze vrijheid, maar voor vele is mobiliteit cruciaal om mee te kunnen doen in de maatschappij. Onze klanten bij Louwman Care zijn mensen met een (meervoudige) beperking waardoor zij afhankelijk zijn van een rolstoel, aangepaste auto of ander hulpmiddel.

Daarom ben jij als monteur bij Louwman Care van grote maatschappelijke waarde. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het in topconditie houden van onze hulpmiddelen. Juist daar maak jij het verschil. Jij gaat zelfstandig te werk en jij denkt mee met de klant.

Ook dien jij sterk in je schoenen te staan en tegelijkertijd jouw empathisch vermogen te tonen, een uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd.

Toch liever sleutelen aan auto’s? Ook bieden wij de mogelijkheid om auto’s aan te passen via Auto op Maat voor hulpbehoevenden.

Het werk is op jou afgestemd en altijd afwisselend. Zo blijf jij altijd up-to-date van de nieuwste technieken.

Voor het sleutelen aan hulpmiddelen is affiniteit met techniek van belang, het sleutelen aan auto’s daarentegen vereist een autotechnicus opleiding.

Verhalen

Je geeft klanten hun vrijheid terug. Dat gevoel is onbeschrijfelijk

- John Wouters, Monteur, Welzorg Auto op Maat, s-Hertogenbosch

Lees het verhaal van John Wouters

Bij Louwman hanteren wij voor de monteursfuncties het CAO Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Deze is van toepassing op:

  • Monteurs met een arbeidsovereenkomst
  • Monteurs met een leer-/arbeidsovereenkomst

Solliciteer direct!

Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waar jouw interesses liggen. Wij bekijken jouw gegevens, kijken of er nu een passende monteursvacature is en slaan jouw gegevens op.