Kom jij bij ons stage lopen?

Wij zijn constant op zoek naar nieuw en beginnend talent. Stagelopen, afstuderen of het volgen van een traineeship bij Louwman betekent werken in een dynamische branche met een uitdagende werkomgeving. Bij Louwman ga jij jezelf ontwikkelen, ontdekken waar jij goed in bent en vooral uitzoeken waar jouw interesse ligt.

Als stagiair of werkstudent staat jouw ontwikkeling centraal. In de start van jouw carrière draai jij met ons mee, hierin krijg jij de kans om jezelf te bewegen, ruimte om te ontwikkelen en de gelegenheid om jezelf verder te brengen. Nu bieden wij bij Louwman Group veel mogelijkheden, maar welke past het beste bij jou?

Onze cultuur is transparant, onze aandacht persoonlijk en onze werkhouding gedreven.

Nieuwsgierig zijn en in beweging blijven zijn van essentieel belang om toonaangevend te blijven in een veranderende wereld. Daarom krijg jij bij Louwman de kans om jouw ambities waar te maken en jouw ideeën uit te werken.

Student van het MBO, HBO of het WO, bij ons ben jij welkom en creëren wij de ruimte om tot je recht te komen. Zo denken wij actief met jou mee over eventuele stagevereisten of creëren wij flexibiliteit waar mogelijk is afhankelijk van je studierooster.

De juiste energie op de juiste plek: daar groeien wij samen van.

Wat bieden wij jou?

  • een passende stagevergoeding van maximaal €500 op basis van 40 uur per week. Ga jij bij ons aan de slag als trainee of bbl-leerling? Dan krijg jij uiteraard een passend salaris!
  • indien jij geen studenten ov-kaart hebt of als jouw locatie niet bereikbaar is met het ov, dan krijg jij van ons een reiskostenvergoeding
  • uitdagende stage- en leerplekken bij verschillende bedrijven van Louwman Group
  • persoonlijke begeleiding, zodat jouw ontwikkeling het best tot uiting komt
  • een ervaring die jij nooit zult vergeten
  • de kans om na jouw stage, leerplek of traineeship bij ons in dienst te komen!
stockfoto OV

Solliciteer direct!

Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waar jouw interesses liggen. Wij bekijken jouw gegevens, kijken of er nu een passende monteursvacature is en slaan jouw gegevens op.