Dealerpartner BYD

Build Your Dreams (BYD)

BYD staat voor Build Your Dreams. Het bedrijf is in 1995 gestart als batterij-fabrikant. In 2003 is het ook elektrische auto’s gaan produceren. BYD is een pionier in schonere energie en dit sluit naadloos aan op de visie van Louwman Group over future mobility.

Over Louwman BYD

BYD staat voor Build Your Dreams. Het bedrijf is in 1995 gestart als batterij-fabrikant. In 2004 is het ook elektrische auto’s gaan produceren. BYD is een pionier in schonere energie en dit sluit naadloos aan op de visie van Louwman over future mobility.

Build Your Dreams

Electric by Nature

Het motto van BYD is ‘Electric by nature.’ En dat is niet voor niets. Want BYD ons draait alles om batterijen. In 2020 hebben ze bijvoorbeeld een nieuw soort batterij op de markt gebracht voor elektrische auto’s. Die veiliger is, een langere levensduur heeft, minder ruimte inneemt en gemakkelijk te recyclen is.

En bij de bouw van deze elektrische auto’s begint het met de batterij. Daarna pas wordt het onderstel en de aandrijving daaromheen gebouwd. Allemaal voor optimale veiligheid, ruimte en performance.

Adres

Pieter Braaijweg 8, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

“Een duurzame toekomst met slimme innovaties voor een beter leven. Dat is waar we ons 100% voor inzetten.”