Wij zoeken ervaren en gepassioneerde Truck Monteurs.

Ben jij een gedreven en ervaren Truck Monteur die dol is op uitdagingen en technische puzzels? Zoek niet verder! Louwman, een toonaangevend bedrijf in de automotive industrie, is op zoek naar jou om ons team te versterken. Bij Louwman staan we bekend om onze passie voor mobiliteit en onze toewijding aan kwaliteit en service. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1923, zijn we trots op onze traditie van excellentie en klantgerichtheid. Als een van de grootste en meest gerespecteerde autodealers van Nederland streven we ernaar om elke dag het beste uit onszelf te halen. Nu willen we ons team versterken met een getalenteerde Truck Monteur die ons kan helpen om onze missie voort te zetten.

Jouw rol als Truck Monteur bij Louwman

Als Truck Monteur bij Louwman speel je een cruciale rol in het onderhoud en de reparatie van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen van verschillende merken. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses, het uitvoeren van mechanische en elektrische reparaties, en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Van complexe technische problemen tot regulier onderhoud, je bent een technisch talent dat altijd op zoek is naar oplossingen.

Als Truck Monteur werk je in een moderne en goed uitgeruste werkplaats, waar je toegang hebt tot geavanceerde tools en apparatuur. Bovendien krijg je de kans om te werken met een gemotiveerd team van professionals die dezelfde passie delen voor auto’s en bedrijfsvoertuigen.

De voldoening van het oplossen van uitdagende problemen:

De Voldoening van het Oplossen van Uitdagende Problemen: Voor truckmonteurs bij Louwman is elke dag een nieuwe kans om hun technische vaardigheden in de praktijk te brengen en complexe problemen op te lossen. Of het nu gaat om het diagnosticeren van motorstoringen, het repareren van transmissies of het uitvoeren van preventief onderhoud, het vinden van oplossingen voor deze uitdagingen biedt een ongeëvenaard gevoel van voldoening en trots.

Samenwerken met getalenteerde professionals:

Bij Louwman maken truckmonteurs deel uit van een hecht team van getalenteerde professionals die allemaal dezelfde passie voor vrachtwagens en techniek delen. Het werken in zo’n stimulerende omgeving zorgt voor een gevoel van camaraderie en ondersteuning, waarbij kennis en ervaring worden gedeeld om elkaar te laten groeien als individu en als team.

Innovatie en technologische vooruitgang:

Als truckmonteur bij Louwman ben je voortdurend omringd door de nieuwste technologische innovaties in de truckindustrie. Het bedrijf investeert in opleidingen en ontwikkelingsprogramma’s, waardoor truckmonteurs op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken. Dit maakt niet alleen het werk interessanter, maar het stelt monteurs ook in staat om op de hoogte te blijven van de meest geavanceerde methoden om vrachtwagens te onderhouden en repareren.

Diversiteit in taken en voertuigen:

Louwman heeft een gevarieerd wagenpark met verschillende vrachtwagentypes en -modellen. Dit betekent dat truckmonteurs constant worden uitgedaagd om met verschillende voertuigen te werken en een breed scala aan technische problemen aan te pakken. Deze diversiteit houdt het werk boeiend en voorkomt dat het eentonig wordt.

Groeimogelijkheden en carrièreontwikkeling:

Louwman gelooft in het bevorderen van interne groei en biedt truckmonteurs talloze mogelijkheden om hun vaardigheden aan te scherpen en hun carrière te bevorderen. Het bedrijf investeert in training en opleiding, wat resulteert in beter opgeleide en meer bekwame monteurs die klaar zijn om elke uitdaging aan te gaan.

Werken met topmerken:

Louwman werkt samen met bekende truckfabrikanten, waardoor truckmonteurs de kans krijgen om te werken aan voertuigen van topmerken in de industrie. Het vertrouwen van deze merken in Louwman als servicepartner spreekt boekdelen over de kwaliteit van het werk dat de monteurs leveren.

Een veiligheidsgerichte cultuur:

Bij Louwman staat veiligheid voorop. Truckmonteurs worden aangemoedigd om veilige werkpraktijken te volgen en de hoogste normen te handhaven om ervoor te zorgen dat vrachtwagens in optimale staat zijn wanneer ze de weg op gaan. Deze cultuur van veiligheid draagt bij aan een positieve en verantwoordelijke werkomgeving.

Verhalen

Als het lukt de klacht te verhelpen en de klant tevreden is, kan ik daar nog de hele dag van genieten

- Daniel Brouwer, Monteur, Mercedes-Benz, Breda

Lees het verhaal van Daniel Brouwer

Solliciteer direct!

Stuur jouw open sollicitatie en laat ons weten waar jouw interesses liggen. Wij bekijken jouw gegevens, kijken of er nu een passende monteursvacature is en slaan jouw gegevens op.