auto.nl

Over Auto.nl

Auto.nl is een webshop die ‘toevallig’ in auto’s doet. Hier gaat het niet om automerken, maar om consumenten die zonder stress en mét plezier gewoon een goede auto met goede voorwaarden willen kopen. Makkelijk, duidelijk en transparant. Niets leukers dan wegrijden in een kersverse auto. Maar niet iedereen heeft zin in het traject dat eraan voorafgaat. Want waar moet je beginnen met zoeken? Welke gebreken liggen er op de loer, en wie haalt die boven water? Wat als de auto toch iets mankeert? Zeker als je niet zo veel van auto’s weet, kan het best spannend zijn om bij de dealer binnen te stappen. En dat is jammer, vinden ze bij auto.nl, want het kopen van een auto moet een feestje zijn.

De webshop voor auto’s

Waarom zou je een auto niet net zo makkelijk als een paar schoenen of een wasmachine online kunnen bestellen? Vanuit die gedachte ontstond auto.nl: de webshop voor auto’s. Daarmee wordt het uitzoeken van een nieuwe auto zo eerlijk en makkelijk mogelijk gemaakt, zodat alleen het leuke overblijft. De klant kiest zijn nieuwe of gebruikte auto dus online uit. Elk exemplaar is uitgebreid op de site te bekijken en de prijs staat vast. Nieuwe auto’s komen direct van de dealer, occasions worden op 31 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Elke auto wordt bij de klant thuis afgeleverd, heeft ten minste 1 jaar garantie én er geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Is de klant niet 100% gelukkig, dan wordt de auto net zo makkelijk weer opgehaald. Private leasen of de aankoop financieren behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezoek auto.nl
Martijn Bovee auto.nl

Denken vanuit de klant

Elke dag weer doen ze bij auto.nl hun uiterste best om het kopen of leasen van een auto nóg makkelijker, duidelijker en transparanter te maken. Dat doen ze door steeds vanuit de klant te denken en door als eerste in de automotive branche innovaties toe te passen in de customer journey. Die is tenslotte al 50 jaar hetzelfde.

Over auto.nl

Auto.nl valt op door eigenzinnigheid; het is het rebelse broertje in de Louwman Group. Ze dénken niet alleen dat het allemaal anders kan – ze laten het zien ook

Adres

Pieter Braaijweg 8, Amsterdam

Routebeschrijving

“Als werken bij auto.nl ook gaat voelen als werken dan doen wij iets niet goed.”

— Jaap Cuperus, General Manager auto.nl