Mango Mobility

Over Mango Mobility

Mango Mobility is hét meest gewaardeerde mobiliteits- en hulpmiddelen bedrijf dat met een groot en premium assortiment scootmobielen, van Raam fietsen, rollators, rolstoelen en relax fauteuils, altijd een passende oplossing biedt voor senioren met een mobiliteitsuitdaging.

Mango weet wat u beweegt

Zoveel mensen, zoveel wensen. Mensen verheugen zich bij voorbaat nooit op een scootmobiel, rolstoel of rollator. Maar de wereld van de klant verandert als ze er eenmaal een hebben en letterlijk van ‘binnen’ naar ‘buiten’ gaan.

Mango Mobility biedt oplossingen voor thuis en op reis aan. Samen met een mobiliteitsadviseur kiest de klant het juiste product dat past bij de persoonlijke wens, leeftijd, situatie en budget. Mobiliteit geeft vrijheid en verbindt. Zo kunnen mensen zelf weer besluiten wanneer ze erop uitgaan, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Echte winkels met persoonlijke aandacht

Mensen helpen zit diep in het DNA van het bedrijf. Mango geeft opnieuw kwaliteit en betekenis aan het leven van klanten en wordt gewaardeerd om haar persoonlijke aanpak. Met winkels door heel Nederland, rijdende showrooms, een eigen 24-uurs klantenservice, snelle bezorging en een landelijk reparatieteam onderscheidt Mango zich als het meest servicegerichte mobiliteitsbedrijf op de particuliere markt.

Ervaar de producten vrijblijvend thuis

Mocht een klant niet in de gelegenheid zijn om naar één van de winkels te komen, dan kan er natuurlijk ook een gratis thuisdemonstratie aangevraagd worden. De rijdende winkels komen met een passend assortiment bij de klant thuis. Zo kunnen klanten op hun gemak in hun eigen omgeving producten uitproberen en kijken of ruimtes geschikt zijn voor het gebruik van mobiliteitsoplossingen.

Meer over Mango Mobility

Waarom Mango Mobility?

  • Klantbeoordeling 9,6
  • Beste service aan huis
  • Thuisdemonstratie door heel NL
  • Bekend van TV
  • Erkend door het NKH
Ontdek Mango Mobility

Adres

Mango Mobility Naarden | Superstore langs de A1, Amersfoortsestraatweg, Naarden, Nederland

Routebeschrijving