Louwman Care

Louwman Care

Bij Louwman Care staan senioren en mensen met een lichamelijke beperking centraal. Ons doel is: met de juiste middelen en de juiste service hun mobiliteit en zelfredzaamheid vergroten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Dat doen we door oplossingen op maat te leveren, passend bij de behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

De divisie Care omvat de werkmaatschappijen Welzorg Nederland, Mango Mobility, RSR Revalidatieservice, Welzorg Woning op Maat, Welzorg Auto op Maat en Welzorg Shop. Louwman Care houdt zich bezig met:

  • mobiliteitshulpmiddelen en auto’s voor mensen met een lichamelijke beperking
  • aanpassing van woningen, openbare ruimten en werkplekken voor mensen met een lichamelijke beperking

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Louwman Care heeft de ambitie om in 2030 volledig circulair te werken. Dat betekent dat materialen en onderdelen van hulpmiddelen maximaal hergebruikt worden, zodat belasting op het milieu minimaal is.

Met speciaal ontwikkelde apps wordt bepaald welke onderdelen hiervoor in aanmerking komen, en welke worden afgeschreven. Onderdelen die niet meer inzetbaar zijn, krijgen een nieuwe bestemming.

Ook vinden we bij Louwman Care dat iedereen moet kunnen werken. Zodat iedereen zijn eigen boterham kan verdienen, zichzelf kan ontwikkelen en andere mensen kan ontmoeten. Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen daarom een kans op een stabiele baan binnen Louwman Care. Ook mensen die niet in het reguliere arbeidsproces kunnen werken vanwege gedragsproblemen, ADHD of autisme, krijgen een kans. Tenslotte is de missie van Louwman Group: passie om mensen te bewegen.

welzorg driewiler van Raam

Ruimte voor innovaties


Louwman Care is een toekomstgericht bedrijf, waarin ruimte is voor innovaties die inspelen op klantbehoeften. De technologie wordt steeds belangrijker, en daar maken we graag gebruik van in innovatieve projecten. Zo werd dit jaar de slimme scootmobiel gelanceerd: hierin is een zogenoemd TiM-kastje gemonteerd dat 24/7 verbonden is met de systemen van Welzorg en dat let op de technische prestaties van de scootmobiel. Het kastje geeft direct informatie door aan onze medewerkers, zodat cliënten niet meer voor verassingen onderweg komen te staan en zorgeloos op pad kunnen. Eventuele problemen worden snel en indien mogelijk op afstand opgelost, en kunnen vaak zelfs voorkomen worden.

Welzorg Nederland alleen al heeft 14 vestigingen; RSR Revalidatieservice 5. Voor Welzorg Woning op Maat is er 1 vestiging, voor Welzorg Auto op Maat 4 vestigingen. In de buitendienst werken ruim 200 medewerkers als servicemonteurs, paramedisch adviseurs, afleveraars, vakspecialisten en automonteurs.