RSR Revalidatieservice

Over RSR Revalidatieservice

Als hulpmiddelenleverancier ondersteunt RSR Revalidatieservice in mobiliteit en zelfstandigheid. Met als uitgangspunten: gewoon, betrouwbaar en lokaal betrokken. Dat betekent: 24/7 klaarstaan om klanten thuis of onderweg verder te helpen. RSR Revalidatieservice levert bijvoorbeeld scootmobiels, handbewogen en elektrische rolstoelen en fietsen. Ook worden hulpmiddelen door RSR onderhouden en indien nodig aangepast. RSR werkt met lokale klantvestigingen die worden ondersteund door het Servicekantoor in Duiven.

Lokaal betrokken

Vanuit de missie ‘gewoon, betrouwbaar en lokaal betrokken’ ziet RSR Revalidatieservice het als een kracht om rondom de cliënt zichtbaar en aanwezig te zijn. Daarom wordt altijd gewerkt met vaste teams en aanspreekpunten voor cliënten en opdrachtgevers. Ook heeft RSR vestigingen door het hele land geopend. Vanuit deze vestigingen worden zorginstellingen (Wlz) en gemeenten (Wmo) bediend. Daarnaast is RSR landelijk leverancier van hulpmiddelen voor het UWV en depothouder zorgkantoor voor regio West-Brabant.

Bekijk onze website
RSR mechanic

Duurzaam partnerschap

RSR Revalidatieservice streeft naar langdurige relaties met opdrachtgevers, zodat de samenwerking kan doorgroeien naar een duurzaam partnerschap. Door samen te zoeken, te sparren en te overleggen wordt de gezamenlijke cliënt 100% centraal gesteld en ontstaan de beste oplossingen.

Door deze nauwe samenwerking is RSR continu op zoek naar manieren om kennis op te doen én te delen. In dat licht worden door hen meerdere malen per jaar bijeenkomsten en seminars georganiseerd over verschillende onderwerpen in de hulpmiddelenbranche.

Adres

Geograaf 15, Duiven

Routebeschrijving

“RSR maakt zich hard voor mensen met een beperking. RSR wil ervoor zorgen dat deze mensen zo mobiel mogelijk kunnen blijven.”

— Remco Bervoets, directeur RSR Revalidatieservice