Welzorg Auto op Maat

Over Welzorg Auto op Maat

Zelfstandig naar het werk kunnen rijden, op bezoek gaan bij familie of een weekendje weg: met de oplossingen van Auto op Maat is het ook haalbaar voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Al meer dan 45 jaar is Auto op Maat de specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking.

We willen allemaal vrij zijn om ons van A naar B te verplaatsen. Vraagt jouw situatie daarbij om ondersteuning? Hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen. Welzorg regelt het voor je.

Stap voor stap begeleiding

Natuurlijk is rijden in een aangepaste auto flink wennen. Bovendien voldoet een standaard rijbewijs niet aan de eisen om in een aangepaste auto te mogen rijden. Daarom beschikt Auto op Maat over ervaren rijinstructeurs die de klant stap voor stap begeleiden bij het behalen van een aangepast rijbewijs.

Ook klanten die nog geen rijbewijs hebben, kunnen bij Auto op Maat terecht voor een rijopleiding. Zo kan iedereen (weer) veilig en verantwoord deelnemen aan het verkeer.

(Bijna) alles kan

Aanpassingen kunnen gedaan worden aan de eigen auto, maar een aangepaste occasion behoort ook tot de mogelijkheden, evenals private lease of het huren van een zogenoemde Zonnebloemauto. Elke auto wordt met de grootste zorg samengesteld naar de wens van de klant. Auto op Maat regelt het, zodat ook mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking kunnen genieten van onbeperkte vrijheid.

Ontdek Welzorg Auto op Maat

Adres

Rietveldenweg 51, Den Bosch

Routebeschrijving

“Bij Welzorg Auto op Maat krijg je de kans en de vrijheid om een steeds betere versie van jezelf te worden”

— Anthony Louwhoff, vakcoach elektronica bij Welzorg Auto op Maat