Welzorg Woning op Maat

Over Welzorg Woning op Maat

Welzorg Woning op Maat helpt klanten met een functie- of mobiliteitsbeperking met uiteenlopende woningaanpassingen. Al ruim 15 jaar staat de klant 100% centraal. Welzorg Woning op Maat is dé specialist op het gebied van woningaanpassingen die direct bijdragen aan het woongemak van de klant. In veel gevallen zijn een paar simpele aanpassingen voldoende: denk aan een antislipvloer of drempelhulp. Maar ook het installeren van een traplift of de renovatie van badkamer, toilet, keuken of slaapkamer behoren tot de mogelijkheden. Kortom: alles om de klant (langer) zelfstandig thuis te laten wonen.

Persoonlijke totaaloplossing

Welzorg Woning op Maat levert totaaloplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften en huidige woon- en leefsituatie van de klant. Alles begint met een persoonlijk advies, en er is altijd één aanspreekpunt voor het gehele traject. De woningaanpassingen zijn niet alleen bedoeld voor ouderen, maar ook voor mensen met een beperking of langdurig zieken. Daarbij heeft snelle oplevering de grootste aandacht: een badkamerrenovatie bijvoorbeeld kan al in enkele dagen voor elkaar zijn.

Ontdek Welzorg Woning op Maat

We willen allemaal vrij zijn om ons van A naar B te verplaatsen. Vraagt jouw situatie daarbij om ondersteuning? Hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen. Welzorg regelt het voor je.

Woning op Maat Welzzorg

Veilig, comfortabel en zorgeloos wonen

Soms zijn woningaanpassingen in huis niet mogelijk. En vooral wanneer de klant intensieve verpleging nodig heeft, kunnen de aanpassingen in een woning onvoldoende zijn. In zo’n geval kan Woning op Maat een complete zorgunit regelen. Specialisten plaatsen de zorgunit snel en vakkundig aan of bij de woning. Want er gaat niets boven je vertrouwde omgeving – zeker in moeilijke tijden. Veilig, comfortabel en zorgeloos wonen in je eigen huis: daar gaat het om bij Welzorg Woning op Maat.

Adres

Gyroscoopweg 100, Amsterdam

Routebeschrijving