Word jij onze nieuwe Automonteur?

Heb jij net als onze monteurs een passie voor techniek? Op deze pagina vind je alles over het beroep Automonteur en over werken bij Louwman. Kunnen we je snel welkom heten in de werkplaats?

Wat doet een Automonteur?

Als Automonteur, ook wel autotechnicus genoemd, onderhoud en repareer je de auto’s van klanten. Ook zorg je ervoor dat nieuwe auto’s worden afgeleverd naar de wensen van de klant.

Je begint als 2e of 1e Automonteur en je kan doorgroeien naar Technisch Specialist, waarbij jij, samen met jouw team, de meest ingewikkelde werkzaamheden oppakt en APK keuringen uitvoert.

Wanneer je bij Louwman komt te werken als monteur, ga je werken met veel verschillende merken als Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Suzuki, Kia en nog veel meer.

Monteur werkplaats Toyota

Wat verdient een Automonteur?

Het automonteur salaris is vastgelegd in de CAO voor Automonteurs, dit is de CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven. Jouw loon is daarbij afhankelijk van jouw leeftijd, opleidingsniveau en jaren ervaring.

Als leerling monteur begin je bijvoorbeeld op €1.684,-, als je 21 jaar of ouder bent, en als ervaren technisch specialist loopt jouw loon snel op.

Welke opleiding heb je nodig voor automonteur?

Om automonteur te worden, heb je een opleiding nodig. Je kan zelfs op het vmbo al kiezen voor de richting autotechniek.

Ook op het mbo kan je op alle niveaus leren voor automonteur. Op mbo niveau 2 leer je voor Assistent Autotechnicus, op mbo3 leer je voor Allround Autotechnicus en op Automonteur niveau 4 leer je voor Technisch Specialist.

Wil je graag sleutelen aan mooie vrachtwagens of bestelbusjes? Kies dan voor de opleiding bedrijfsautotechnicus.

Alle opleidingen kan je volgen als BOL of BBL, waarbij je als BBL automonteur gelijk 4 dagen in de praktijk aan de slag gaat bij een garage.

Monteur Louwman Rotterdam

Wil jij automonteur worden?

Bij Louwman zijn we altijd op zoek naar goede automonteurs. Kom jij bij ons werken? Je vindt Louwman op locaties door heel Nederland, maar vooral in Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Verhalen

Als het lukt de klacht te verhelpen en de klant tevreden is, kan ik daar nog de hele dag van genieten

- Daniel Brouwer, Monteur, Mercedes-Benz, Breda

Lees het verhaal van Daniel Brouwer

“Ik help jou aan jouw droombaan.”

— Brian Pronk, Recruiter

Meer weten of reageren? Bel me via 06-15254364 of mail me via b.pronk@louwmangroup.nl

Vacatures 157

Meer weten of reageren? Bel me via 06-15254364 of mail me via b.pronk@louwmangroup.nl

Vacatures 157