Welzorg Nederland

Over Welzorg

Welzorg Nederland is al 25 jaar specialist in het leveren en onderhouden van mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met een lichamelijke beperking en senioren. Ons doel is het vergroten van mobiliteit en zelfredzaamheid van onze cliënten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden, daar doen wij het voor.

Bij Welzorg Nederland B.V. staan de cliënten – senioren en mensen met een beperking –centraal. Doel: met het juiste zorghulpmiddel en de juiste service hun mobiliteit en zelfredzaamheid vergroten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Dat doet Welzorg door oplossingen op maat te leveren; passend bij de behoeften en mogelijkheden van de cliënt.
In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) mag Welzorg al ruim 100 Nederlandse gemeenten tot opdrachtgever rekenen, en dat aantal groeit nog steeds.

Ontdek Welzorg Nederland
Welzorg assets

De dienstverlening van Welzorg wordt door klanten beoordeeld met een 8,4

We willen allemaal vrij zijn om ons van A naar B te verplaatsen. Vraagt jouw situatie daarbij om ondersteuning? Hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen. Welzorg regelt het voor je.

Welzorg monteur

Maximaal meedenken

Kwaliteit en een klantgerichte benadering, daar gaat het om bij Welzorg. Daarom krijgen cliënten na elk bezoek van een adviseur of monteur, contact met de klantenservice, de webcare of via WhatsApp de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden over de dienstverlening. De vragen worden gesteld door een extern onderzoeksbureau. Inmiddels hebben ruim 11.000 mensen Welzorg beoordeeld, met een mooi gemiddelde van 8,4 als resultaat.

Ook probeert Welzorg de gang van zaken zo eenvoudig mogelijk te maken voor de cliënt en écht mee te denken. Het online klantportaal “Mijn Welzorg” is daar een mooi voorbeeld van: hierin kan de cliënt zelf gegevens inzien en wijzigen, en bijvoorbeeld afspraken voor reparaties plannen. En met de gratis Welzorg Pechhulp-app kan bij pech onderweg eenvoudig contact worden opgenomen met de klantenservice.

Volledig circulair in 2030

Welzorg heeft de ambitie om in 2030 volledig circulair te werken. Dat betekent dat materialen en onderdelen van hulpmiddelen maximaal hergebruikt worden, zodat belasting op het milieu minimaal is. Met speciaal ontwikkelde apps wordt bepaald welke onderdelen hiervoor in aanmerking komen, en welke worden afgeschreven. Onderdelen die niet meer inzetbaar zijn, krijgen een nieuwe bestemming.

Daarnaast is Welzorg hard op weg een erkend klimaatneutrale onderneming te worden. Bijvoorbeeld door te investeren in cookstoves (efficiënte, schonere houtskoolovens) in Oeganda, waarmee de CO₂-uitstoot van bedrijfsbussen gecompenseerd wordt. Bovendien zorgt het niet alleen voor een gezondere leefomgeving van de Oegandese bevolking, maar ook voor werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek Welzorg Nederland
Welzorg cookstoves

Adres

Zalmweg 41, Raamsdonksveer

Routebeschrijving