Welzorg Particuliere Markt

Over Welzorg Particuliere Markt

Een lichte of zware beperking, jong of oud: iedereen kan bij Welzorg Particuliere Markt terecht voor een aangepaste fiets, scootmobiel of ander mobiliteitshulpmiddel. Want eropuit gaan zou voor niemand een probleem mogen zijn.

Over Welzorg Particuliere Markt

Welzorg Particuliere Markt helpt klanten die als particulier een mobiliteitshulpmiddel zoeken voor een actief of sportief leven. Het hele assortiment – zoals aangepaste fietsen, sportrolstoelen, handbikes, elektrische duwondersteuning en scootmobielen – is zowel op www.welzorgshop.nl als in de ruime showroom in Vianen te bekijken.

Welzorg

We willen allemaal vrij zijn om ons van A naar B te verplaatsen. Vraagt jouw situatie daarbij om ondersteuning? Hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen. Welzorg regelt het voor je.

Altijd de beste oplossing

Welzorg ligfiets

Persoonlijk en deskundig advies

Deskundig advies is hierbij natuurlijk van het grootste belang. Welk hulpmiddel past het best bij de persoonlijke en fysieke situatie van de klant? Aan welke ergonomische en functionele eisen moet het middel voldoen? En heeft de klant recht op een vergoeding in de vorm van een pgb, of als gevolg van letselschade? Tijdens het adviesgesprek of de proefritafspraak wordt alles uitgebreid besproken. Zo komt onze adviseur samen met de klant tot de beste mobiliteitsoplossing. Private lease behoort in sommige gevallen ook tot de mogelijkheden. Dat betekent: volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos op pad

Bij alle hulpmiddelen die Welzorg Particuliere Markt aanbiedt kan een service abonnement worden afgesloten. Daarbij is alles inbegrepen: onderhoud, reparaties én pechhulp. Bij reparaties komt de monteur aan huis, op het werk of op het vakantieadres. Alles om de klant weer zorgeloos op pad te helpen. Tenslotte is de missie van Louwman Group: passie om mensen te bewegen.

Ontdek Welzorg Shop
welzorg driewiler van Raam

Adres

Lange Dreef 12, Vianen

Routebeschrijving