Guus van Drongelen

Monteur Welzorg, Breda

“Ook al is de bijdrage in een kleine vorm van reparaties of service, het effect op het leven voor deze mensen is groot”

onderhoud, reparatie & advies

Ik ben servicemonteur in de regio Midden-Brabant. Mijn standplaats is Breda, maar ik werk in de hele regio. Naast onderhoud en reparatie van hulpmiddelen, geef ik soms ook advies, maar in heel geringe mate. Als monteur heb ik veel klantencontact, kom bij de mensen thuis en ontmoet hen ook op de weekmarkt waar ik dan met mijn bus sta om directe hulp te verlenen. Eigenlijk heb ik een hele leuke baan!

“Wanneer je dan die glimlach krijgt als je een hulpmiddel hebt gerepareerd, dat maakt je dag toch weer helemaal goed”

passie voor het werk

Wat mij drijft is om iedere dag weer mijn werk met passie uit te voeren. En dat ik de mensen met een lichamelijke beperking de kans kan geven om mee te doen in de maatschappij. Niet dat zij in een hoekje wegkwijnen en vergeten worden, maar actief mee kunnen doen. Ieder mens is uniek en dat maakt het werk mooi, ontroerend en uitdagend. Ook al is de bijdrage in de vorm van een kleine reparaties of service, het effect op het leven voor deze mensen is groot.

Iedere nacht worden de vestigingen van Welzorg bevoorraad met WMO-hulpmiddelen en onderdelen die de volgende dag bij de klanten worden afgeleverd. In de ochtend staan die hulpmiddelen en onderdelen klaar, zodat ik direct kan starten met mijn route. Dan ga ik op pad naar mijn eerste klant. Na het repareren van een hulpmiddel voel je de dankbaarheid van de klant. Zij zijn dan enorm blij dat ze weer mobiel zijn en juist dát geeft mij enorm veel energie. Of het nu vriest of snikheet is, ik stap iedere dag met plezier in de bus. Dit voel ik ook bij mijn collega’s. Samen delen we de passie om mensen te bewegen.

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 157

Bij Louwman Group zijn we altijd onderweg naar morgen. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Kom je ook verder?

Vacatures 157